Adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat
 
JOGI TUDNIVALÓK

A www.gyszt.hu weblapot (a továbbiakban: Weblap) a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács (a továbbiakban: GYSZT) üzemelteti. A Weblap használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat. A Weblappal kapcsolatos további jogi és tartalmi kérdéseit a titkarsag@gyszt.hu email címre küldött levélben teheti fel részünkre.

1. A Weblapon közzétett anyagok felhasználása
A GYSZT a Weblap nevének és pontos URL-jének megjelölése esetén hozzájárul a közzétett saját szellemi alkotásainak idézéséhez. A GYSZT-vel kötött előzetes és külön írásbeli megállapodás alapján Terméktanács engedélyezheti egyes tartalmi elemek, dokumentumok teljes terjedelemben való átvételét is. A Weblapon közzétett, más (azaz: a Terméktanácson kívüli) személyekhez kötődő szellemi alkotásokat bármilyen formában felhasználni (ideértve az idézést is) csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseivel összhangban szabad. A szerzői jogi törvényben meghatározott szabad felhasználás esetein túl harmadik személyek szellemi alkotásait csak a szerző hozzájárulásával lehet felhasználni.

2. A Weblapon található anyagok letöltése
A GYSZT nem vállal semminemű felelősséget a Weblapon található anyagok letöltésével kapcsolatban a felhasználónál felmerülő bármilyen hibáért vagy károsodásért.

3. Az alkalmazandó jog
A Felhasználási Feltételekre a magyar jog az irányadó.

4. A Felhasználási Feltételek elfogadása
A Weblap használatával Ön elfogadja a GYSZT Felhasználási Feltételeinek rendelkezéseit. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel személyes adatai gyűjtésével, felhasználásával kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket az titkarsag@gyszt.hu e-mail címén.

5. A szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések
A Weblapon található valamennyi dokumentum, szöveg, kép, megjelölés stb. (a Weboldal tartalma) a Terméktanács vagy harmadik személyek szellemi alkotása és így csak jogszabályi és a Felhasználási Feltételekben megszabott korlátok között használható fel.

6. Kérdések és javaslatok
Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel a jelen Felhasználási Feltételekkel - különösen a személyes adatai gyűjtésével, felhasználásával vagy átadásával - kapcsolatban kérjünk, keressen meg bennünket az titkarsag@gyszt.hu e-mail címen.