OMÉK 2021

A Gyógynövény Szövetség és Terméktanács is kiállít a 80. OMÉK kiállításon

Ezúton meghívjuk Önöket a 80. OMÉK kiállításra, mely az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás keretén belül kerül megrendezésre október 7-10. között a Hungexpon.

A kiállításon a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács is kiállít, a kiállítói standunk az E pavilon 3A számú szakmai szervezetek számára fenntartott közösségi standon található. Kiállítói standunkon találkozhatnak a legfontosabb hazai gyógynövényes cégek termékeivel és képviselőivel, akiknek feltehetik kérdéseiket a gyógynövényteákkal, teakeverékekkel kapcsolatban és tesztelhetik gyógynövényismereti tudásukat is az érdeklődők. Csütörtökön a Gyógyfű Kft, pénteken a Mecsek-Drog Kft, szombaton a Herbária Zrt, vasárnap pedig a Naturland Magyarország Kft. munkatársai várják a látogatókat.

A helyszín megközelítése személygépkocsival nem lehetséges, de közösségi közlekedéssel és a világkiállítás ideje alatt közlekedő e-buszokkal több útvonalon is lehetséges. A rendezvény készpénzmentes, a Hungexpo területén, a jegypénztárak kivételével, csak bankkártyás fizetésre van mód. A látogatók csak átvizsgálás után léphetnek be a világkiállítás helyszínére (a tiltott tárgyak listája a látogatói kisokosban olvasható).

Megtisztelő látogatásukra feltétlenül számítunk!

További információk a rendezvényről:

Látogatói kisokos

E-busz menetrend