Projektbemutató prezentációs és B2B találkozót tart a Barcs Metál Kft

2022. április 20. 10.00 Gurító Csárda, Barcs

Innováció a gyógy- és aromanövények gyors és hatékony szárításához

2022. április 20-án, szerdán tartja termékbemutató és projektindító konferenciáját a Barcs Metál Kft és a horvát Herbas d.o.o., ahol új és egyedi innovációjuk, a gyógy- és aromanövények gyors és hatékony szárításához alkalmas kondenzációs szárító konténer is bemutatásra kerül majd. 

A kondenzációs eljárással történő szárítás szinte minden növénynél alkalmazható. A projekt célja így egy kondenzációs szárító kifejlesztése, amely különféle gyógy- és aromanövények, például gyógynövények, kender, gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék szárítására szolgál. A szárító egy speciálisan illeszkedő fémtartályba van felszerelve. A termék fejlesztéséhez a Barcs Metál szakértelmét hívták segítségül, így jött létre egy olyan, közösen fejlesztett termék, ahol a két partnercég nagyszerűen kiegészíti egymást.

A kondenzációs szárító konténer fő előnye a teljesen zárt keringtető rendszer, amely lehetővé teszi a növények illatának és ízének megőrzését. Az eszköz a tervek szerint állványos és polcos változatban is elérhető lesz. A moduláris padló gyors eltávolításával ugyanaz a szárító egyszerűen polcos változatra alakítható, ami nagyobb kapacitást jelent. Növeli a hatékonyságot, mert a gép a különböző üzemek szezonalitásától függően egész évben használható. A mobil növényszárító ráadásul bárhol használható, ami időt és pénzt takarít meg.

Időpont: 2022. április 20. 10:00
Helyszín: Gurító Csárda, Barcs

A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát 2022. április 15-ig jelezhetik a metal2000@t-online.hu címen, vagy a 06-30/956-7713-as telefonszámon.

Az eseményt online közvetítik a Barcsmetál Kft. Facebook és Youtube oldalán.

A meghívó itt érhető el.