Tagjaink

Herbária Zrt.

Profil:
gyógy- és fűszernövények feldolgozása és értékesítése, valamint gyógynövény-tartalmú készítmények fejlesztése, gyártása és értékesítése

Tevékenység rövid bemutatása:
A Herbária Zrt. 1949-ben alakult, cégünk azóta foglalkozik gyógynövény, valamint gyógynövény alapú készítmények, gyógyteák, kozmetikumok és élelmiszerek felvásárlásával, előállításával és forgalmazásával. A magyar gyógynövény ipar és kereskedelem piacvezető vállalataként a termékfejlesztés fő iránya a gyógynövényekből álló készítmények körének bővítése, valamint egy hungarikum gyógynövény termékkör kialakítása. Ez kiterjed a gyógyteákra (mono és teakeverékek), az élvezeti teákra, reform élelmiszerekre, valamint a gyógynövény kivonatokkal elállított kozmetikai termékekre is. Ugyanakkor termékeink fejlesztésében és gyártásában nagy hangsúlyt fektetünk a népgyógyászati hagyományokra és a cég közel 70 éves tapasztalatára, mely a legkorszerűbb kutatási eredményekre és sok éves szaktudásra alapozva eredményezi a cég eddig elért sikereit.
Szakmai felkészültségünket és tapasztalatainkat felhasználva kiemelkedő minőségű termékeket állítunk elő. Célunk, hogy ezek használata támogassa vásárlóinkat egy egészséges életmód kialakításában és fenntartásában. Termékeink ellenőrzött gyógynövényekből ISO, IFS minőségirányítási rendszerek felügyelete alatt, a helyes gyógyszergyártási gyakorlat (GMP) szerint készülnek. 
A Herbária Zrt. jelenleg is magyar tulajdonú családi cég, melynek központja Budapesten található. Balmazújvárosi üzemünkben csoportosul a gyógynövény felvásárlás nagy része, és a hozzájuk kapcsolódó elsődleges feldolgozási folyamatok, valamint itt van a kozmetikai részleg és az élelmiszer gyártás egy része.
Székkutasi üzemünkben történik az alapanyag raktározás, a Balmazújvárosról beérkezett gyógynövények elsődleges és másodlagos feldolgozása, valamint majdnem az összes Herbária termék előállítása és kiszerelése. Több mint egy éve itt található nagykereskedelmi raktárunk is, ahonnan a kereskedelmi láncokat és saját üzletláncunkat ellátjuk. 
 

TOVÁBBI TAGJAINK

Herbafarm Kft.
Bogos & Bogos Gyógynövény Termelő és Feldolgozó Kft.
MEDIKOMP Kft.
Mezőprodukt Kft.
Mezőprodukt Kft.
Dr. Pottyondy Ákos
Dr. Pottyondy Ákos
Vodica Herbal Kft.
Természet Patikája Egyesület
Gulybán Simon

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!