Tagjaink

NATURLAND Magyarország Kft.

Profil:
Gyógyszerkészítmény gyártása

Tevékenység rövid bemutatása:

 A NATURLAND 1989-ben kezdte meg tevékenységét a magyar gyógyszerpiacon. Az első sikeres termékünk  a Svédcsepp, a rendszerváltást követő évek legnépszerűbb gyógynövénykészítménye volt. 2013-ban az Országos Gyógyszerészeti Intézet, mint hagyományos növényi gyógyszert törzskönyvezte. Az elmúlt évtizedben több mint 30 gyógyhatású készítményt és 31 gyógyszert törzskönyveztünk az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél. Kozmetikai termékeink, gyógynövény teáink, illóolajaink, étrend-kiegészítőink, forgalmazott gyógyszer-alapanyagaink száma meghaladja a 380-at. A termékeket saját gyógyszer-nagykereskedelmi hálózatunk juttatja el az ország valamennyi gyógyszertárába és drogériájába. 2004-ben kezdtük el termékeink értékesítését az élelmiszerüzletekben.
Budapesti székhelyünkön gyártjuk gyógyhatású készítményeinket és a törzskönyvezett gyógyszereket, Pásztón működik teaüzemünk. Az ISO 9001:2000 szabvány alapján kiépített, Szabályos Gyógyszergyártás (GMP) irányelveinek megfelelő, HACCP alapelveket is magában foglaló minőségbiztosítási rendszerrel, saját országos üzletkötői, patikalátogatói hálózattal és szállítókapacitással rendelkezünk. Gyógyszergyártási engedélyünk van steril szemészeti oldatok, tabletták, porok, kúpok, kenőcsök, oldatok, bevételre szánt cseppek, szuszpenziók, emulziók gyártására és csomagolására, valamint növényi eredetű drogok kiszerelésére.

Termékeink a gyógyszergyártási körülményeknek megfelelő GMP körülmények között készülnek (Good Manufacturing Practice). A beszerzett alapanyagokat a saját analitika laboratóriumunk azonosítja és minősíti minden esetben. Ez azt jelenti, hogy a beszállítók minőségi bizonylatait is minden esetben felülvizsgáljuk! Ezek az alapanyagok, legyenek akár gyógynövények (szakmai néven drogok) vagy illóolajok, minden esetben gyógyszerkönyvi minőségűek. Ez azt jelenti, hogy garantált a hatóanyaguk, nehézfém és növényvédőszer-mentesek, valamint a növény legértékesebb részeiből készülnek. 
Törekszünk arra, hogy kizárólag olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. A fejlesztések alapjait a magyar gyógynövényekből és azok népgyógyászati alkalmazásaiból merítjük, így ötvözve a tradíciót és a modern tudományt. 

A társaság közel 30 éves töretlen sikere több mint 200 kollégánk közös munkájának eredménye.

TOVÁBBI TAGJAINK

Dr. Máthé Ákos
Dr. Máthé Ákos
Bacsi Kornél
Dóczi Ferenc Krisztián
Dóczi Ferenc Krisztián
Dr. Csabai Judit Krisztina
MATE, Gyógy- és Aromanövények Tanszék
MATE, Gyógy- és Aromanövények Tanszék
Vodica Herbal Kft.
Karahát Kft.
Rózsahegyi Zrt.
Rózsahegyi Zrt.

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!