Tagjaink

Czirbus Zoltán

Agrármérnök, közgazdasági szakokleveles mérnök

Diplomámat 1996-ban szerzettem a Debreceni Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar Német Szakfordító Szakán. Az egyetem alatt több éves tanulmányi ösztöndíjat nyertem a berlini Humboldt Egyetem Mezőgazdaságtudományi és Kertészeti Karára, valamint a Hohenheimi Egyetem Vállalatgazdaság Tanszékére. 1996-tól a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar gazdálkodási szakán 3 éves mérnök közgazdászképzésen vettem részt, amelyet 1999-ben közgazdasági szakokleveles mérnökként abszolváltam.

1996. szeptemberétől Szentesen egy mezőgazdasági profilú cégnél dolgoztam növénytermesztési vezetőként, ahol pályakezdőként az agrárium gyakorlati kihívásaival szembesülhettem. 1997. decembertől kezdtem el gyógynövényekkel foglakoznia Herbária Gyógynövényfeldolgozó és Kereskedelmi Rt.-nél, először logisztikai vezető, később pedig Termelési és Logisztikai Igazgatói beosztásban. Szakmai ranglétrát bejárva 2016 év elejéig a Herbária Zrt. egyik vezérigazgatója voltam. 2016. év közepétől a Naturland Magyarország Kft. stratégiáért felelős cégvezetője vagyok.

A Gyógynövény Szövetség és Terméktanács elnöki tisztségét 2008. év végétől töltöm be. Célom a gyógynövény termékpálya valamennyi szereplőinek lehető legmagasabb színvonalú szakmai képviselete. Szakmai munkám eredményeképpen jegyezte be az Európai Bizottság 2012. február 25-én az „Alföldi kamillavirágzat” elnevezést, az oltalom alatt álló eredet-megjelölések és földrajzi jelzések (OEM) nyilvántartásába. Kezdeményezője és megvalósítója voltam az Alföldi kamillavirágzat” Hungarikumok gyűjteményébe történő felvételének.

Tagságok, tisztségek:

Magyar Élelmiszerkönyv Gyógynövény Szakbizottságának tagja
Európai Gyógynövénytermesztők Szövetségének elnökségi tagja (EUROPAM-European Herbs Growers Association)
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kertészeti és Beszállítói Osztály Gyógynövény Alosztályának elnöke
Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének elnökségi tagja


 

TOVÁBBI TAGJAINK

Sudár birtok
Sudár birtok
Dóczi Ferenc Krisztián
Dóczi Ferenc Krisztián
Bogos & Bogos Gyógynövény Termelő és Feldolgozó Kft.
Barcsi Agrárgazdálkodási Kft.
Dr. Máthé Ákos
Dr. Máthé Ákos
Ujvári Gabriella
CIG Production Kft.
CIG Production Kft.
Vodica Herbal Kft.

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!