Tagjaink

Mecsek-Drog Kft.

Profil:

gyógynövény feldolgozás, gyártás, forgalmazás, tea gyártás és forgalmazás

 

Tevékenység rövid bemutatása:

A Mecsek-Drog Kft. (illetve annak jogelődje) 1986 óta foglakozik gyógynövény feldolgozással. 13 gyógyhatású teakeverékünk mellett több mint 100 teát állítunk elő és forgalmazunk:

  • gyógynövényes életmód teákat,
  • mono gyógynövényeket zacskós és filteres kiszerelésben,
  • gyümölcsteákat,
  • fekete-, rooibos- ill. zöld teákat

 

Új szálas kiszerelésű Premium Selection teacsaládunk tagjai között több gyógynövényes teakeveréket is találni. Ilyen például a levendulás energetizáló Women Power tea vagy a citromos-mentás Lemon Juniper tea. 

 

Legnépszerűbb termékünk a hasfájós kisbabáknak kifejlesztett Baby tea, de a kismamák szeretik Tejszaporító teánkat is.

http://mecsektea.hu/shop/wp-content/uploads/2015/10/mecsektea_doboz1_baby_393x450-393x450.pnghttp://mecsektea.hu/shop/wp-content/uploads/2015/05/mecsektea_doboz1_tejszaporito.png

Teakeverékeink előállításakor legfontosabb számunkra a minőség és a szakértelem.

A minőséget megbízható, folyamatosan képzett szakembereink mellett minőségbiztosítási rendszerünk is garantálja. Az alapanyagok kiválasztása, gépparkunk folyamatos korszerűsítése és a minőségi előírások szigorú betartása eredményeként 30 éve megbízható gyártók és forgalmazók vagyunk a gyógynövény feldolgozás piacán.

TOVÁBBI TAGJAINK

MEDIKOMP Kft.
Bacsi Kornél
Dr. Valkovszki Noémi Júlia
Natúr Drog Kft.
Dr. Máthé Ákos
Dr. Máthé Ákos
Bárány Angéla
Sudár birtok
Sudár birtok
Karahát Kft.

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!