Tagjaink

Palio Sztár Kft.

Profil:
Gyógy és fűszernövény termesztés, feldolgozás, gyűjtés. Ismeretterjesztés, edukáció, hang és mozgóképi rádiós, elektronikus és televíziós kommunikáció. A Balaton- Felvidéki Nemzeti Park védjegyével rendelkeznek.


Tevékenység rövid bemutatása:
 A Balaton-felvidék területén, a Művészetek Völgye egyik falujában, Taliándörögdön működik a csoport. Az Ősök Házában mintakertet hoztak létre, amely elsősorban iskolás csoportoknak és az idősebb generációnak nyújt valós és interaktív ismeretanyagot. Hazánk népi kultúrájának tárgyi anyagait, eszközöket láthatnak és próbálhatnak ki vezetett programok formájában. 
Levéltári gyűjtéssel is foglalkoznak.
Ez az első olyan falusi színtér, ahol a magyar gyógynövényágazat múltját ismerhetik meg a látogatók.

Kommunikációjuk főiránya az ágazatokban jelen lévő gabona, gyümölcs, fűszer és gyógynövény szakmai és felhasználási különállóságának történelmi múltunkból adódó összekapcsolása modern információs hidakkal. 
Feldolgozásuk fő célterülete a kolostori gyógyászat és népi gyógyászat gyógy- és fűszer receptúráinak újra hasznosítása. A manufaktúra Magyarországon egyedüliként gyárt gyógynövényes fürdőeceteket és fürdőbort, fűszerolajat. Sok összetevős gyógynövényes szappanjaik ritkaságnak számítanak a kézműves szappangyártásban.

TOVÁBBI TAGJAINK

Kocsis Julianna
Kocsis Julianna
Nagy Ferencné
Nagy Ferencné
Herbaház, Bennovum Kft.
Herbaház, Bennovum Kft.
Silvestris és Szilas Kft.
Nagyerdei-Nagymartoni Agrárgazdálkodási Kft.
Karahát Kft.
Dr. Pottyondy Ákos
Dr. Pottyondy Ákos
Bacsi Kornél

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!