Tagjaink

Pharmavid Agro Kft.

A Pharmavid Agro Kft szántóföldi- és gyógynövénytermesztéssel foglalkozik Dunaföldváron. 1996-ban alakult, mint Pharma-VID Gyógyszerkereskedelmi, Termelő és Szolgáltató Kft. Akkoriban fő tevékenységünk a gyógyszerforgalmazás volt, melyet 1998-ban kibővítettünk gyógynövénytermesztéssel. Gazdaságunk 15-20 hektár öntözhető területtel rendelkezik, ide kerülnek évről évre vissza a gyógynövények, természetesen a helyes vetésforgó betartásával. A gyógynövénytermesztés magyar-, de főként német piacra, gyógyszergyártó cégek közvetlen megrendelésére történik. A Kft feladata a kívánt növények ipari méretű termesztésének lebonyolítása. Ennek megfelelően cégünk kialakította a szükséges technológiai hátteret, amely lényegében a talaj előkészítéstől a betakarításon át a szárításon keresztül a csomagolásig minden szükséges gépet biztosít. 
A szárítást három nagy mesterséges, meleg levegős szárítóberendezés végzi. Egyenként 6 tonna nyers drog befogadására képesek. A megszárított kész drogot egy bálázó berendezéssel csomagoljuk 50-70 kg-os bálákba, majd elszállítjuk partnereinkhez.
 Az új földtörvény módosításai miatt a vállalkozás 2015 október 1-től Pharmavid Agro Kft néven kivált a Pharma- Vid Kft-ből és kizárólag növénytermesztéssel foglalkozik.

TOVÁBBI TAGJAINK

Természet Patikája Egyesület
Dr. Májer Ferenc
HunHerbal Kft.
HunHerbal Kft.
Gyógyfű Kft.
Gyógyfű Kft.
Pannon Flóra Kft.
Pannon Flóra Kft.
Lakatos Márk
Lakatos Márk
Ujvári Gabriella
Karahát Kft.

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!