Tagjaink

Természet Patikája Egyesület

Profil: Rendezvények, oktatások, ismeretterjesztő előadások szervezése, tartása.

Tevékenység rövid bemutatása:

Az Egyesület 2013 novemberében alakult azzal a céllal, hogy az alapító tagok által folytatott népi gyógymódok megismerése, kutatása folyamán összegyűjtött ismereteket, módszereket a lakosság minél szélesebb körében, az általa érdeklődők aktív bevonásával terjessze.

Céljaink között szerepelt, hogy a nemzedékeken átívelő népi gyógymódot, tapasztalatot a mai fiatal, és felnőtt generációk számára hagyományozni, a természeti értékeket közkinccsé tenni. Nagyszülőktől megismert, megtapasztalt, természetes gyógymódok és gyógynövények megismertetése, valamint az egészségtudatos életmód fontosságára, annak alkalmazására irányítani a figyelmet.

Tevékenységünk alappillére, hogy a természetes gyógymódok, gyógynövények iránt érdeklődőket visszavezessük a természetbe. Egyesületünk feladata a lakosság egészségtudatos szemléletének formálása, a természetes gyógymódok és alternatívák széles körű megismertetése. Ismeretterjesztő tevékenységünk során a prevenciós szemlélet alapján az egészségfejlesztés, szemléletformálás, az egészség tudatos magatartás kialakítására, pozitív példákra, és azok követésére hívjuk fel a figyelmet.

TOVÁBBI TAGJAINK

Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Főapátság
Mezőprodukt Kft.
Mezőprodukt Kft.
Fitodry Kft.
Fitodry Kft.
Természet Patikája Egyesület
NATURLAND Magyarország Kft.
NATURLAND Magyarország Kft.
Gyurgyák Andrásné vállalkozó
Gyurgyák Andrásné vállalkozó
Natúr Drog Kft.
Herbafarm Kft.

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!