Tagjaink

ESBANA/IFC Group Kft.

Profil: Homoktövis termesztés minősített ültetvényenyeken

Tevékenység rövid bemutatása: Homoktövis – ezerarcú gyógynövény

Családi vállalkozásunk, az ország egyik legnagyobb bio minősítéssel rendelkező ültetvényén termeszt homoktövist.  Fontos számunkra a fenntartathatóság, az ökológiai gazdálkodás, a természettel való együttélés. Ennek a szemléletnek mentén műveljük az ültetvényünket és fejlesztjük a termékeinket.Tudatosan esett a választásunk a homoktövisre, ami hazánkban is termő különleges növény. Bogyós termésű, mely sugárzó, világos narancssárga színű. Termése sok vitamint tartalmaz, antioxidáns hatóanyag tartalmának köszönhetően pozitív hátassal van szervezetünkre. Magas C-vitamin tartalma végett alkalmas az immunrendszerünk megerősítésére és növeli a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.  


Mi arra adtuk a fejünket, hogy megszerettetjük a vásárlókkal a homoktövist. Mégpedig úgy, hogy olyan prémium terméket állítunk elő, melyben meghagyjuk a homoktövis különleges mivoltát, de picit megfűszerezzük és lesznek egyedi ESBANA  termékek .
 


2020-ban létrehoztunk az ESBANA márkát.  Innentől kezdve ezen a néven értékesítjük a termékeinket, így létrehozva egy egységes arculatot.  Jelen vagyunk termékeinkkel mind az élelmiszer, mind a kozmetikai iparban.  


Figyeljük a piac változásait, kívánalmait. Ezeknek az új kihívásoknak mentén fejlesztjük, bővítjük a kínálatunkat.  Számunkra fontos, hogy az alapanyagot adó organikus homoktövist a saját bio tanúsítvánnyal rendelkező ültetvényünkön termesztjük. Termékeink előállítása felügyelt üzemi környezetben történik. Minden egyes gyártásnál ellenőrizzük, hogy a termékeink megfeleljenek az ESBANA prémium minőségi követelmény rendszerének. Az általunk készített termékek egytől egyig saját receptura alapján készülnek és csak természetes alapanyagokból.

TOVÁBBI TAGJAINK

Dóczi Ferenc Krisztián
Dóczi Ferenc Krisztián
Természet Patikája Egyesület
ESBANA/IFC Group Kft.
ESBANA/IFC Group Kft.
Herbária Zrt.
Herbária Zrt.
Schmidt Péter
Schmidt Péter
dm Kft.
dm Kft.
Gyógyfű Kft.
Gyógyfű Kft.
Barcsi Agrárgazdálkodási Kft.

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!