Tagjaink

CIG Production Kft.

Profil: Üvegházi ipari kender termesztése, ipari kenderolaj és szárított virág előállítása

Tevékenység rövid bemutatása:

A társaság 2022-ben induló beruházásával az ipari kendert, mint a gyógyászat alapanyagát termeszti és értékesíti a nemzetközi piacokon. A kender és az abból kinyert anyagok pozitív hatása az emberi szervezetre mára már bizonyított és nemzetközileg is elfogadott álláspont.

Tevékenységünkkel magas biológiai értéket képviselő növények és növényi hatóanyagok kutatására, termesztésére és feldolgozására specializálódunk, melynek során fajtanemesítéssel, termesztéssel, magas CBD-tartalmú szárított virág, illetve ipari kenderolaj előállításával és nemzetközi értékesítésével foglalkozunk, tevékenységünket kizárólagosan jogi megfelelőség és annak ellenőrzése mellett végezzük. Vállalatunk továbbá innovatív megoldásokat keres a termésmennyiség és a szén-dioxid-megkötő képesség növelése érdekében.

TOVÁBBI TAGJAINK

Póti Ferenc
Nagyerdei-Nagymartoni Agrárgazdálkodási Kft.
Pharmavid Agro Kft.
Pharmavid Agro Kft.
Sirkó Imre
AgroPerfekt
AgroPerfekt
Dr. Valkovszki Noémi Júlia
Lakatos Márk
Lakatos Márk
Dóczi Ferenc Krisztián
Dóczi Ferenc Krisztián

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!