Tagjaink

Gyógyfű Kft.

 Az 1990 alapítót Gyógyfű Kft.  a rendszerváltás után megalapított sziráki  Fitopharma Kft.- ből nőtt ki az évek során.  A Sóskúton felépített új, korszerű üzemben lehetőség nyílik a termékskála folyamatos bővítésére.  A fejlett technológiával felszerelt csomagolóüzemben a Szirákról érkező alapanyagokból a tasakolt szálas tea mellett filteres és szivarfilteres gyógy- és élvezeti teákat, fűszerkeverékeket és étrend- kiegészítőket gyártunk.

Új  termékeink kifejlesztése során a legfrissebb orvosi kutatások és kísérletek eredményei kerülnek felhasználásra.  Minden termék rendelkezik a deklarált élettani hatást igazoló hiteles szakmai dokumentációval.

 A komoly szakmai alapokon nyugvó folyamatos termékfejlesztésnek és a géppark megújításának köszönhetően az átlagosnál hosszabb lejárati időt tudunk biztosítani termékeinkre.  A legújabb műszaki fejlesztésként beszerzett gőzsterilizáló/csíraszegényítő berendezés lehetővé teszi az alapanyagok fertőtlenítését, és a vegyszeres beavatkozás teljes kiküszöbölését, mely megfelelő biológiai tisztaságot szavatol a Gyógyfű Kft által csomagolt élelmiszer és gyógynövény termékek vonatkozásában. 

Az egyenletes és jó minőségű áruk előállítását az alkalmazott és a szakhatóság által (OGYÉI) tanúsított, nemzetközileg elismert GMP rendszer (= jó gyártási gyakorlat) biztosítja.
 

Több mint harminc éve a piacon - Kertészet és Szőlészet 25. szám 2020. június 16.
 

TOVÁBBI TAGJAINK

Sudár birtok
Sudár birtok
Dr. Valkovszki Noémi Júlia
Dr. Csabai Judit Krisztina
Bacsi Kornél
Gyógyfű Kft.
Gyógyfű Kft.
Bárány Angéla
Ujvári Gabriella
Pálóczy Gyógynövény Manufaktúra
Pálóczy Gyógynövény Manufaktúra

MÉG NEM TAGJA SZÖVTSÉGÜNKNEK?

Ha még nem Szövetségünk tagja, regisztráljon, ha pedig már tagjaink között tudhatjuk Önt, jelentkezzen be, és tegye fel kérdését Szövetségünk tagjainak! Tagjaink között okleveles és minősített szakértők adnak választ a legfontosabb tudnivalókra!